REGULAMENT

ORGANIZATOR
Organizatorul concursului este SC FRANCESCO CONTE COM SRL cu sediul in str. Arad nr. 12 cam. 1 sector 1, Bucuresti, Romania, inregistrata la Registrul Comertului sub nr.  J40/1641/2013, Cod unic de inregistrare 31206230, Cod de inregistrare in scopuri de TVA RO31206230 cont bancar RO16INGB0000999903414053 deschis la ING BANK Gara de nord.
DENUMIRE
“Castiga greutatea ta in ciocolata”
DELIMITARE TERITORIALA
Concursul se desfasoara pe teritoriul Romaniei.

DURATA

Incepand cu data de 17.04.2013 pana la data de 15.06.2013. Extragerea castigatorului va avea loc pana la data de 15.09.2013.

DREPTUL DE PARTICIPARE
La concurs pot participa consumatori finali care folosesc internet-ul si care se inregistreaza pe www.venchi.ro in sectiunea dedicata concursului, care au atins varsta majoratului si care sunt rezidenti pe teritoriul Romaniei.

DESFASURAREA CONCURSULUI

Pentru a participa la concurs este necesara inregistrarea pe site-ul www. Venchi.ro in perioada 17.04.2013 – 15.06.2013 completand un formular de participare la concurs cu urmatoarele date: sex, nume, prenume, adresa de email, greutate corporala si data nasterii si acceptand termenele si conditiile prezentului regulament si consimtind tratamentul datelor personale.

Odata introduse datele solicitate pe pagina oficiala de facebook a utilizatorului va aparea mesajul “Tu cata ciocolata poti manca? Eu m-am inscris pe venchi.ro si pot  sa castig echivalentul GREUTATII mele in ciocolata Venchi. Inscrie-te si tu! https://apps.facebook.com/venchiro/?ref=22.

Astfel, utilizatorul are posibilitatea sa-si mareasca sansele de castig, intrucat daca unul dintre “prieteni” acceseaza link-ul de mai sus si castiga marele premiu, utilizatorul de pe pagina caruia a fost accesat link-ul are posibilitatea sa castige jumatate din greutatea premiului castigat.
Premiile vor fi alcatuite din ciocolata si produse de ciocolata marca Venchi.
Cei care se inregistreaza pe site-ul www.venchi.ro cu toate datele solicitate si vor primi mesajul/postarea de confirmare pe pagina lor de facebook
Vor fi inregistrati de FRANCESCO CONTE COM SRL in baza de date pentru extragerea finala.
Utilizatorii care vor introduce date incomplete, incorecte sau care se vor inregistra de mai multe ori cu pseudonime vor fi eliminati si nu vor putea participa la extragerea finala.
Orice tentativa de inselatorie si orice declaratie inexacta, partiala sau falsa, implica descalificarea imediata a participantului. Francesco Conte Com isi rezerva dreptul de a verifica greutatea corporala a castigatorului.

PREMIILE ACORDATE
Premiile puse in joc pentru concursul castiga greutatea ta in ciocolata sunt:
- pentru castigator premiul consta in produse de ciocolata Venchi in greutatea egala cu greutatea corporala declarata de utilizator in faza de inscriere. Selectia produselor care vor alcatui premiul va fi facuta de FRANCESCO CONTE COM SRL. Greutatea maxima care poate fi introdusa in formularul de inregistrare este de 100 kg. Utilizatorii care au o greutate mai mare de 100 kg vor completa in formular greutate corporala 100 kg.
- in cazul in care marele premiu a fost castigat utilizand link-ul aparut pe pagina de facebook a altui particpant, atunci acest din urma va castiga un premiu egal cu 50% din greutatea corporala a castigatorului declarata in formularul de inregistrare. Produsele care vor alcatui acest premiu vor fi selectionate de Francesco conte Com SRL.
Valoarea totala estimata a premiilor este de 37500 lei

Francesco Conte Com SRL nu isi asuma nicio responsabilitate pentru orice problema legata de acces, nefunctionalitate sau dificultate care-i poate impedica pe utilizatori sa participe la concurs. Premiile nu pot fi cedate. Premiul pus in joc nu poate fi convertit in bani sau in alte bunuri.

RESPONSABILITATEA PRIVIND CONSUMUL PRODUSELOR CARE ALCATUIESC PREMIUL

FRANCESCO CONTE COM SRL nu poate fi facuta responsabila pentru consumul impropriu al premiului/premiilor de catre castigator/ castigatori.

Organizatorul îsi rezervã dreptul de a modifica prezentul regulament, orice modificare fiind adusã la cunostinta publicului, sau de a întrerupe oricând desfãsurarea concursului, fãrã drept de compensare si fãrã obligatie de preaviz.

 

EXTRAGEREA

Pana la si nu mai tarziu de data de 15.09.2013, pe baza unui criteriu de cazualitate absoluta, castigatorul va fi extras din baza de date. In timpul extragerii, se vor extrage un numar de 5 participanti de rezerva pentru cazul in care castigatorul nu poate fi contactat.

In termen de 10 zile de la extragere castigatorul va fi informat prin email.
Pentru validarea castigatorului, acestuia i se va cere sa trimita in termen de 7 zile de la primirea email-ului in plic inchis prin recomandata cu confirmare de primire datele personale si copie a cartii de identitate. Premiile vor fi inmanate castigatorilor in termen de 180 de zile de la extragere.
In cazul in care castigatorul renunta la premiu, va trebui sa trimita o comunicare scrisa si sa ataseze copie dupa cartea de identitate la adresa urmatoarea: FRANCESCO CONTE COM SRL Str. Arad nr. 12 Bucuresti sector 1.

MODIFICARE PREZENTULUI REGULAMENT

FRANCESCO CONTE COM SRL isi rezerva dreptul de a modifica total sau partial prezentul regulament, fara insa a leza in vreun fel drepturile participantilor la concurs. In acest caz, participantilor li se vor aduce la cunostinta modificarile facute prin aceleasi modalitati prin care au luat stiinta de conditiile initiale.

RECLAMATIILE

Orice reclamatie legata de desfasurarea concursului se va face în scris, în termen de 5 zile de la data la care s-a produs evenimentul reclamat. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Romania.