FOARTE ADEVĂRAT

Suntem piemontezi, iar arta ciocolatei și a meticulozității, face parte din ADN-ul nostru.
Spiritul, în sensul pasiunii și al meșteșugului, pe care Silviano Venchi l-a pus în primul său Nougatine din 1878 , este același pe care l-am pus în fiecare dintre produsele noastre.

FOARTE VESEL

Ciocolata noastră este concepută pentru momente de bucurie și pentru cele de pace, pentru petrecere, pentru dorință, pentru fericire, pentru dragoste.
Din acest motiv, printre ingrediente nu uităm niciodată generozitatea, arta, imprevizibilitatea, familia, prietenia, exuberanța, căldura și tot ceea ce face Italia atât de… italiană .
Inclusiv acea curiozitate incurabilă care ne determină să greșim, dar și să descoperim noi gusturi și noi combinații de arome pentru a-i uimi în continuare pe cei care așteaptă mereu ceva original de la noi.
Ne plac lucrurile bune care te fac să te simți bine și urmărim acest principiu începând cu găsirea celor mai bune sortimente de cacao.

FOARTE BINE

Toate rețetele ciocolatei noastre se bazează pe regula „Foarte bine” (ingrediente 100% naturale, mai puțin zahăr, fără componente artificiale), nu conțin gluten și ulei de palmier.
Fără a uita că există din ce în ce mai multe rețete prietenoase cu veganii .