Bomboane asortate într-o cutie cadou la îndemână: Chocaviar 75% realizat din umplutură extra-întunecată într-o coajă Cuor di Cacao 75% și garnisit cu Chocaviar 75% într-o rețetă care conține ulei de măsline. Chocaviar Crème Brulée realizată dintr-o coajă de lapte și ciocolată neagră umplută cu caramel ars acoperită cu Chocaviar 75%. Chocaviar Crème de Cacao compus dintr-o cremă Gianduja care se umple într-o coajă de ciocolată cu lapte garnisită cu granule Chocaviar 75%. Fistic Chocaviar Crème fabricat din ciocolată neagră umplută cu fistic Gianduja cu alune, migdale și fistic sărat acoperite cu granule de caramel și alune ușor sărate. Întotdeauna și peste tot un simbol al luxului. Sferele minuscule cu o aromă puternică și o concentrare incredibilă de senzații. Inspirat de acest produs magic, domnul Venchi a creat Chocaviar, microsfere de ciocolată realizate din boabe de cacao prețioase procesate folosind o metodă sofisticată de producție. Veți experimenta cea mai rară și mai specială senzație pe care o are ciocolata
Fără gluten în mod natural
A se pastra la temperaturi intre 15-22 grade C la loc uscat si lipsit de mirosuri. A se consuma de preferinta: vezi ambalaj original.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.