Bara Cremino moale, cu trei straturi, cu pastă de fistic: două straturi de ciocolată cu lapte închid un centru de ciocolată albă. Baton de ciocolată neagră umplut cu Cuor di Cacao, o versiune bară a ciocolatei Cubotto Cuor di Cacao, de la care a împrumutat contrastul consistențelor dintre coajă (în 75% ciocolată neagră) și umplutură și toată intensitatea aromatică. Această ciocolată nu are vârfuri de aciditate și este extrem de bine echilibrată, până la punctul de a-i putea mulțumi chiar și celor mai dedicați iubitori de ciocolată cu lapte. Barul Cuor di Cacao este un baton de ciocolată neagră, fără lapte sau alune. Bara umplută Cuor di Cacao (100g) este închisă într-un ambalaj special, care economisește prospețimea, la rândul său conținut într-o cutie elegantă. Fără gluten în mod natural A se pastra la temperaturi intre 15-18 grade C la loc uscat si lipsit de mirosuri. A se consuma de preferinta: vezi ambalaj original.
Alex –
Cea mai fina si gustoasa ciocolata